Το Άγιο Φως έφτασε στη Σκιάθο ανήμερα το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου, στις 30 Απριλίου 2016, αεροπορικώς από τα Ιεροσόλυμα μέσω Αθήνας, χάρη στη μέριμνα του κ. Αντρέα Ποταμιάνου.

Εδώ και χρόνια, κάθε Μεγάλο Σάββατο, ο κ. Αντρέας Ποταμιάνος ναυλώνει αεροπλάνο με δικά του έξοδα, το οποίο φέρνει το Άγιο Φως από την Αθήνα  μόλις φτάσει  από τα Ιεροσόλυμα.

Το παραλαμβάνουν από το αεροδρόμιο της Σκιάθου οι ιερείς του νησιού Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Πατήρ Ιωσήφ Κατσούρας ,
Αιδεσιμολογιώτατος Πατήρ Γεώργιος Σταματάς , Ο Πάτερ Παντελεήμων  μαζί με το Δήμαρχο της Σκιάθου, τον κ. Αντρέα Ποταμιάνο, τους Δημοτικούς Συμβούλους και τους Προϊσταμένους των Αρχών και Υπηρεσιών  του νησιού.

Έτσι και φέτος, αφού παρέλαβαν το Άγιο Φως από το αεροδρόμιο, ξεκίνησαν από το Δημοτικό Πάρκο της ανατολικής παραλίας του νησιού, οι ιερείς του νησιού, ο Δήμαρχος Σκιάθου κ. Πρεβεζανος Δημήτριος  ο κ. Αντρέας Ποταμιάνος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, οι Προϊστάμενοι Αρχών και Υπηρεσιών, τα μέλη του Τοπικού Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού, κάτοικοι και επισκέπτες του νησιού, και κατευθύνθηκαν προς τους Ιερούς Ναούς του νησιού.

Φωτογραφίες από την Victoria Sandels Photography
Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.